How can I make a new chart?

Dashboard

In het dashboard komen alle inzichten bij elkaar. Je kan zelf bepalen welke grafieken met welke data je wilt zien.

Aanmaken nieuwe grafiek

Om een nieuwe grafiek aan je dashboard toe te voegen klik je rechts bovenaan op +New Chart

Met +New Chart komt bovenstaand scherm naar voren.

1. Start met de titel voor je grafiek. Vul optioneel ook een beschrijving in.
  2. Bepaal hier wat je met de grafiek wilt zien. Wil je dat de grafiek profielgegevens toont, of wil je naar Events kijken?
  3. Geef hier aan wat voor soort grafiek je wilt zien.
  4. The property is het profielgegeven waar je naar wilt kijken
  5. Je kan een maximaal aantal ingeven. Dit is bijvoorbeeld handig als je een top 10 wilt laten zien.
  6. Optioneel kan er een opgeslagen segment gekozen worden. Stel dat je alleen de favoriete kleur wilt weten van evenement bezoekers. Dan kan je hier het segement "Eventement bezoekers" selecteren
  7. Optioneel kan je een titel geven aan de serie. deze komt onder de x-as te staan.
  8. Ook kan je de y-as een naam geven en de kwantiteit definieren.

Sla je grafiek op door op Create Chart te klikken.

Last modified on :06/09/2018