Where can I find the DATA app?

Introductie CM DATA

Met CM DATA heb je inzicht in al je klantdata. Je kan verschillende bronnen en integraties koppelen aan CM DATA waardoor je een compleet beeld krijgt van je klanten. Deze inzichten kan je gebruiken om segmenten te maken. Segmenten kan je gebruiken voor (marketing)campagnes. Door een segment te exporteren naar Address Book kan je bijvoorbeeld een e-mail - of SMS campagne maken. De resultaten van je campagnes worden direct doorgezet naar CM DATA. Hierdoor kan je gelijk zien welke campagnes succesvol zijn en welke conversie ze opleveren. Door het dashboard in CM DATA worden dit soort inzichten eenvoudig te monitoren.

Je vind de CM DATA app op het CM.com Platform onder Other

Of ga direct naar de CM DATA App

Last modified on :06/09/2018