Wat zijn de voordelen van IBAN-verificatie voor een acceptant?

Een aantal voordelen van IBAN-verificatie zijn:

1. Realtime Via de API van CM ontvang je bij een succesvol afgeronde iDEAL-betaling direct de naam en IBAN van de opdrachtgever.
  2. Vertrouwd merk Je klant maakt gebruik van iDEAL om de overboeking te doen. Met iDEAL geeft de klant goedkeuring in de eigen vertrouwde omgeving van internetbankieren.
  3. Gebruiksgemak iDEAL is het meest vertrouwde en meest gebruikte online betaalmiddel in Nederland. Je klant is bekend met het gebruik en de gebruikersflow van iDEAL.
  4. Uitbreiden online dienstverlening Door gebruik te maken van IBAN-verificatie kun je diensten online aanbieden waar je voorheen bijvoorbeeld een kopie bankafschrift bij de klant moest opvragen en administreren.
Laatst gewijzigd op :28/02/2018