Hoe kan ik iemand extra uitnodigen binnen dezelfde groep?

Stel je hebt een groep aangemaakt, personenen toegevoegd welke een uitnodiging hebben ontvangen maar je bent er één vergeten. Wat nu?

Vol de volgende stappen om een extra persoon toe te voegen aan de groep:

Stap 1: Zoek de desbetreffende groep waar je persoon aan toe wilt voegen. Bijvoorbeeld via de ''Search'' balk.

Hoe kan ik iemand extra uitnodigen binnen dezelfde groep? | CM Help Center

Stap 2: Klik op de 3 bollen aan de rechterkant en klik op ''Edit''

Hoe kan ik iemand extra uitnodigen binnen dezelfde groep? | CM Help Center

Stap 3: Klik nu op de blauwe + (plus) knop rechtsboven om een persoon toe te voegen.

Hoe kan ik iemand extra uitnodigen binnen dezelfde groep? | CM Help Center

Stap 4: Vul de naam en het e-mailadres in en klik op ''Save''. Automatisch zal er een uitnodiging naar deze persoon worden verstuurd.

Hoe kan ik iemand extra uitnodigen binnen dezelfde groep? | CM Help Center

Laatst gewijzigd op :03/12/2019