Hoe werkt iDIN?

Met iDIN kan de consument zichzelf via de eigen bank online bekend maken bij een instelling of bedrijf, met de inlogmiddelen van de bank, zoals e.dentifier, TAN-code, scanner, random reader, digipas of identifier. Net als bij internetbankieren wordt de consument omgeleid naar de beveiligde inlogpagina van de eigen bank. De inlogmiddelen worden dus bij de eigen bank gebruikt, ze belanden niet bij andere organisaties. Bekijk de animatie die laat zien hoe iDIN werkt voor consumenten.

https://vimeo.com/163666454

Laatst gewijzigd op :23/02/2018