Hoe weet ik dat de bedrijven achter itsme® mijn privacy respecteren en mijn gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken?

Tussen de gebruiker en de partij die diens gegevens wil kennen, zit altijd Belgian Mobile ID. Het consortium opereert onder de Europese regelgeving voor elektronische identificatiemiddelen (eIDAS) en de Europese privacy-verordening (GDPR). Als weldra gereguleerde ‘trust service provider’ waakt Belgian Mobile ID over de bescherming van uw persoonlijke data zonder deze commercieel te exploiteren. Bij elke interactie met itsme® ziet de gebruiker precies welke gegevens hij deelt. Zo houdt hij als enige steeds de controle over wat hij prijsgeeft.

Laatst gewijzigd op :28/02/2018