Hoe kan ik een herinnering sturen van een dossier?

Je hebt een dossier verstuurd maar je wilt graag een herinnering sturen. Hoe doe je dit? Volg de onderstaande stappen om deze herinnering te versturen.

Stap 1. Ga naar CM Sign via het platform of naar https://sign.cmtelecom.com
Stap 2. Klik op wachten / waiting
Stap 3. Klik op het desbetreffende dossier of klik op de 3 bolletjes en daarna op info (Zie onderstaande)

Hoe kan ik een herinnering sturen van een dossier? | CM Help Center

Stap 4. Je hebt nu inzicht in de status van de ondertekenaars: Groen is getekend en oranje is uitgenodigd maar nog niet getekend. Klik op het ‘’envelop’’ icoon om een herinnering te versturen (Zie onderstaande)

Hoe kan ik een herinnering sturen van een dossier? | CM Help Center

Stap 5. Klik op de button ‘’send / versturen’’ om de herinnering te versturen. (Zie onderstaande)

Hoe kan ik een herinnering sturen van een dossier? | CM Help Center

Laatst gewijzigd op :28/12/2018