Hoe kan ik meerdere documenten in een keer sturen?

Je wilt meerdere documenten in één keer sturen naar een klant of kandidaat. Hoe doe je dit? Volg de onderstaande stappen om meerdere documenten te sturen.

Stap 1. Ga naar CM Sign via het platform of naar https://sign.cmtelecom.com
Stap 2. Klik op het plus-pictogram in de rechterbovenhoek van de pagina om een nieuw dossier aan te maken.
Stap 3. Upload meerdere .pdf bestanden via ‘’Selecteer een document’’ of sleep de documenten in het scherm.
Stap 4. Linksboven staan je documenten onder het kopje ''Dossier''. Door op het document te klikken kan je in het geselecteerde document handtekeningen boxen, parafen etc. gaan plaatsen.

Hoe kan ik meerdere documenten in een keer sturen? | CM Help Center

Staat alles in de documenten op de juiste plek? Klik dan op de button ''aanmaken''.

Laatst gewijzigd op :03/04/2019