Hoe krijg ik inzicht in de status van een dossier?

Je hebt een dossier verstuurd en je wilt graag weten wat de huidige status is. Volg de volgende stappen om inzicht te krijgen in: wie heeft er al wel getekend en wie nog niet?

Stap 1. Ga naar CM Sign via het platform of naar https://sign.cmtelecom.com
Stap 2. Klik op wachten / waiting
Stap 3. Klik op het desbetreffende dossier of klik op de 3 bolletjes en daarna op info (Zie onderstaande)

Hoe krijg ik inzicht in de status van een dossier? | CM Help Center

Stap 4. Je hebt nu inzicht in de status van de ondertekenaars: Groen is getekend en oranje is uitgenodigd maar nog niet getekend. (Zie onderstaande)

Hoe krijg ik inzicht in de status van een dossier? | CM Help Center

Stap 5. (optioneel). Het bovenstaande overzicht geeft je ook de mogelijkheid om gegevens zoals naam en e-mailadres wijzigen via het ‘’potlood’’ icoon en het versturen van een herinnering via het ‘’envelop’’ icoon.

Laatst gewijzigd op :28/12/2018