Hoe onderteken ik een dossier?

Stap 1. Van uitnodiging naar het ondertekenproces:
Als ondertekenaar ontvang je een e-mail zoals onderstaand, met de vraag of je dit dossier door wilt nemen en digitaal wilt ondertekenen. Door op de link te klikken start je het digitale ondertekenproces.

Hoe onderteken ik een dossier? | CM Help Center

Stap 2. Akkoord geven en starten met tekenen:

Als ondertekenaar dien je akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden om het tekenproces te starten. Hierna klik je op Begin om te starten.

Hoe onderteken ik een dossier? | CM Help Center

Stap 3. Handtekening en paraaf plaatsen:

Het document zal automatisch naar de juiste plek gaan om de ondertekenactie te starten. Klik op het gele icoon Handtekening, en plaats je handtekening zoals ter illustratie hieronder afgebeeld.

Hoe onderteken ik een dossier? | CM Help Center

Stap 4. Het document versturen:

Is alle gevraagde informatie ingevuld en/of getekend? Klik dan Verstuur om het dossier te versturen.

Hoe onderteken ik een dossier? | CM Help Center

Stap 5. Dossier succesvol getekend:

Zodra alle ondertekenaars getekend hebben ontvang je een e-mail met het getekende dossier als bijlage zodat je deze kunt bewaren.

Hoe onderteken ik een dossier? | CM Help Center

Laatst gewijzigd op :20/11/2018