Wat is een dossier?

In Sign is er een verschil tussen de termen dossier en document. In het kort: een document is het te ondertekenen pdf bestand. Dit bestand is onderdeel van het dossier wat alle overige relevante gegevens bevat.

Een dossier bevat de volgende informatie:

• Document: het te ondertekenen pdf bestand.
  • Velden: locaties van de paragraaf, handtekening en data op het document.
  • Personen: de personen die ondertekenen.
  • Status: of het document al ondertekend, afgewezen of in behandeling is.
  • Audit report: identificatiegegevens van de personen
  • Eigenaar: de medewerker binnen jouw organisatie welke updates ontvangt over het dossier.
Laatst gewijzigd op :28/02/2019