Wat is Sign?

Met Sign van CM kan je elektronisch dossier laten tekenen. Denk hierbij aan: Contracten, offertes, aanmeldformulieren, aanbiedingsbrieven, etc.

Meer informatie over Sign vind je hier.

Wat kan ik met de Sign app?

Mijn taken

Ondertekenen: Op deze pagina ontvang je als ondertekenaar van een bedrijf (bijvoorbeeld een directeur of eigenaar) een melding zodra je een dossier dient te ondertekenen. Deze kan dan bijvoorbeeld al door de tegenpartij ondertekend zijn en dient enkel nog door de eigen organisatie getekend te worden.

Dossiers

Alles: Op deze pagina kan je alle dossiers vinden die door deze user aangemaakt zijn.

Voltooid: Op deze pagina kan je alle dossiers vinden die door alle personen zijn getekend.

Wachten: Op deze pagina staan dossiers die verstuurd zijn en in het tekenproces zitten.

Afgewezen: Indien de tegenpartij het niet eens is met de inhoud van de overeenkomst kunnen zij deze afwijzen. In dit menu krijg je dan een melding te zien.

Concept: Alle dossiers die nog niet verstuurd zijn kan je terug vinden in concept waardoor je deze kunt afronden en sturen voor ondertekening.

Wat is Sign? | CM Help Center

Meldingen en notificaties

Vanaf het moment dat je een document verstuurd hebt ter ondertekening, kan je het dashboard gebruiken om de status van een document in te zien. Daarnaast ontvang je als document-eigenaar (de persoon die het dossier heeft aangemaakt) ook notificaties per e-mail wanneer één van de ondertekenaars getekend heeft en wanneer alle ondertekenaars getekend hebben die moeten tekenen.

Laatst gewijzigd op :28/02/2019