CM Account Types

CM.com heeft drie verschillende accounttypes beschikbaar. Alle accounts beginnen als een 'Demo'-account en als je een aankoop doet in de Shop, wordt je account geupgrade tot een volledig werkend 'Prepaid'-account. Grotere ondernemingen kunnen ook een 'Postpaid'-account kiezen waarmee ze een kredietlijn en een periodieke factuur zullen ontvangen.

Demo account

Je kan eenvoudig een demo-account aanmaken op onze registratiepagina en je ontvangt direct een aantal credits om onze diensten te testen. Houd er rekening mee dat het demo-account beperkt is in zijn functies: je kunt alleen testberichten naar je eigen mobiele nummer verzenden. Sommige apps werken ook niet in de demo-mode zoals Mail SMS en Messaging Analytics. Om volledige toegang te krijgen, moet je een succesvolle betaling uitvoeren naar je Wallet waarna je account automatisch wordt geupgrade naar een Prepaid-account.

Prepaid Account

Met een prepaid-account kun je naar elke ontvanger berichten sturen en ontgrendel je ook alle analytical messaging apps.

Postpaid Account

Bepaalde CM.com-functies (zoals Bellen, Betalen en Toegang) zijn alleen beschikbaar voor klanten die een contract hebben ondertekend voor een Essentials-, Business- of Enterprise-abonnement. Zie onze prijzen voor een compleet overzicht.

Neem hier contact met ons op voor meer informatie over een postpaid account.

Supported apps per Account Type

Demo account Prepaid account Postpaid account
Address book Mail SMS Audio Manager
App manager Messaging Analytics Push Messaging
CM Authenticator Messaging Log Customer Contact
Hybrid Messaging status Messsaging Gateway E-mail Campaigns
Invoices Geef Mobiel
Landing pages
Send Messages Send Voice
Shop Texter
SMS Campaigns Voice Analytics
Ticketing Voice Management
Laatst gewijzigd op :26/07/2019