Gebruik maken van Status rapportages

Met de status rapporten kunt u een update ontvangen over alle veranderingen die uw verstuurde berichten ondergaan. Ons platform zal via HTTP GET een specifieke plek krijgen op uw server. Ook wel een Event Webhook genaamd.

Opzetten van een Status Rapport webhook

• Ga naar uw Messaging Gateway app in uw dashboard

Gebruik maken van Status rapportages | CM Help Center

• scroll naar "Status Raports"

• Klik op het vlak "Zet Status Raports aan", en voeg de URL van uw callback script in.
    Wilt u gespecificeerd aangeven hoe de callback URL eruit moet zien kunt u op de 'Toon geavanceerde instellingen' klikken en afzonderlijk elke sleutel/waarde invoeren.

Gebruik maken van Status rapportages | CM Help Center

4. Sla uw instellingen op!

Status report parameters

Gebruik maken van Status rapportages | CM Help Center

Status report standard errors

Gebruik maken van Status rapportages | CM Help Center Gebruik maken van Status rapportages | CM Help Center Gebruik maken van Status rapportages | CM Help Center

Laatst gewijzigd op :28/11/2017