Hoe kan ik gebruikers beheren?

Met de gebruikersbeheerfunctie kun je gebruikers toevoegen / verwijderen en hun rollen in je platformaccount wijzigen.

Gebruikers toevoegen aan je account

• Ga naar User Management
  • Selecteer het subaccount dat de gebruiker zou moeten gebruiken.
  • Voeg de gebruiker toe met behulp van de knop Hoe kan ik gebruikers beheren? | CM Help Center

Gebruikersrollen wijzigen in je account

Binnen het CM.com-platform hebben we drie verschillende gebruikersrollen beschikbaar. Over het algemeen kunnen we de gebruikers op de volgende manier onderscheiden:

Rol Omschrijving
Eigenaar Mag alles doen binnen het account
Admin Mag alles doen binnen speficieke accounts
Editor Is beperkt in het gebruik van applicaties om voornamelijk redactionele taken uit te voeren

Eigenaren en beheerders kunnen de rollen wijzigen in het menu Gebruikersbeheer menu.

• Ga naar User Management
  • Zoek de gebruiker waarvoor je de rol wilt wijzigen Hoe kan ik gebruikers beheren? | CM Help Center
  • Klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer de toepasselijke rol. Hoe kan ik gebruikers beheren? | CM Help Center

Wat is het verschil tussen de gebruikersrollen?

Eigenaar Admin Editor
Account Management
Organisatiegegevens beheren ✔️
Facturen bekijken ✔️
Prepaid betalingen ✔️
Installeren / Verwijderen Apps ✔️ ✔️ ✔️
User Management
Gebruikers toevoegen / verwijderen ✔️ ✔️
Gebruikers veranderen in Editor / Admin ✔️ ✔️
Gebruiker veranderen in Eigenaar ✔️
Send App
SMS Versturen ✔️ ✔️ ✔️
Templates gebruiken ✔️ ✔️ ✔️
Template beheren ✔️ ✔️ ✔️
Address book
Lijsten maken / aanpassen / verwijderen ✔️ ✔️ ✔️
Email Campaigns
Campagnes voorbereiden ✔️ ✔️ ✔️
Campagnes versturen ✔️ ✔️
SMS Campaigns
Campagnes voorbereiden ✔️ ✔️ ✔️
Campagnes versturen ✔️ ✔️
Laatst gewijzigd op :04/06/2018