Hoe kan ik gebruikers toevoegen?

U kunt gebruikers toevoegen door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar user management (Gebruikersbeheer) Hoe kan ik gebruikers toevoegen? | CM Help Center

2. Druk op add user + (Voeg een gebruiker toe)

Hoe kan ik gebruikers toevoegen? | CM Help Center

3. Vul het email adres van de nieuwe gebruiker toe Hoe kan ik gebruikers toevoegen? | CM Help Center

4. Druk op Invite user (Verzend uitnodiging)

Een bevestigingsmail is verstuurd naar het opgegeven email adres met daarin de verificatie link.

Hoe kan ik gebruikers toevoegen? | CM Help Center

Door op de link te drukken bevestigd de nieuwe gebruiker zijn of haar email adres. De nieuwe gebruiker wordt nu naar de CM User wegpagina doorgestuurd. Hier kan de nieuwe gebruiker zelf een wachtwoord aanmaken en deze bevestigen door op de "Set password" knop te drukken.

Hoe kan ik gebruikers toevoegen? | CM Help Center

De nieuwe gebruiker moet een telefoonnummer selecteren voor extra Two Factor-beveiliging.

Hoe kan ik gebruikers toevoegen? | CM Help Center

Om het mobiele nummer te verifiëren wordt er een verificatie code verstuurd naar het opgegeven nummer. Door de ontvangen code in te voeren bevestigd de gebruiker het email adres en mobiele nummer. Hoe kan ik gebruikers toevoegen? | CM Help Center

De nieuwe gebruiker kan nu het nieuwe account gebruiken.

Laatst gewijzigd op :28/09/2018