Hoe kan ik gebruikers toevoegen en kan ik zelf sub accounts creëren?

Het is niet mogelijk om zelf sub accounts te creëren. U kunt wel meerdere gebruikers toevoegen aan door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar gebruikersbeheer. Hoe kan ik gebruikers toevoegen en kan ik zelf sub accounts creëren? | CM Help Center

2. klik op "voeg gebruiker toe"

Hoe kan ik gebruikers toevoegen en kan ik zelf sub accounts creëren? | CM Help Center

1. Vul het e-mail adres en het mobiele telefoonnummer van de gebruiker in.

Hoe kan ik gebruikers toevoegen en kan ik zelf sub accounts creëren? | CM Help Center

Wanneer u de gebruiker heeft toegevoegd kan deze zijn eigen e-mail adres en mobiele telefoonnummer gebruiken om in te loggen.

Laatst gewijzigd op :07/03/2018