Hoe kan ik mijn account beveiligen met Twee-factor authenticatie?

Twee factor authenticatie is standaard ingeschakeld op het CM Platform bij het aanmaken van een demo account. Bij het toevoegen van gebruikers aan uw account is Twee factor authenticatie niet standaard ingeschakeld. Deze gebruikers kunnen zelf bepalen of ze dit inschakelen of niet.

CM biedt gebruikers twee factor authenticatie aan voor toegang tot hun account. Deze functie verbeterd de bescherming rond uw CM Direct account aanzienlijk en verminderd de kans op ongeautoriseerd toegang tot uw account, dan wanneer uw account alleen wordt beschermd door een gebruikersnaam en wachtwoord.

Hoe kan ik twee factor authenticatie uitschakelen? (Voor aanzetten, zie verder in het artikel)

De admin gebruiker kan twee factor authenticatie uitschakelen in de Settings app. Deze instellingen kunt u vinden onder de Security instellingen in het Profile menu.

Druk op uw naam

Hoe kan ik mijn account beveiligen met Twee-factor authenticatie? | CM Help Center

Druk op Profile

Hoe kan ik mijn account beveiligen met Twee-factor authenticatie? | CM Help Center

Scroll naar beneden tot de Security settings

Hoe kan ik mijn account beveiligen met Twee-factor authenticatie? | CM Help Center

Druk op de schuifknop om twee factor authenticatie uit te schakelen.

Hoe kan ik mijn account beveiligen met Twee-factor authenticatie? | CM Help Center

Hoe kan ik Twee factor authenticatie aanzetten?

Druk op de schuifknop om Twee factor Authenticatie in te schakelen en vul uw mobiele nummer in.

Hoe kan ik mijn account beveiligen met Twee-factor authenticatie? | CM Help Center

Druk op Verify phone number om uw mobiele nummer te verifiëren.

Hoe kan ik mijn account beveiligen met Twee-factor authenticatie? | CM Help Center

Voer nu de OTP code in die u via SMS of via een Voice bericht heeft ontvangen.

Hoe kan ik mijn account beveiligen met Twee-factor authenticatie? | CM Help Center

Gefeliciteerd u heeft uw account beveiligd met Twee factor Authenticatie.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met de afdeling support via cmsupport@cm.nl.

Laatst gewijzigd op :07/03/2018