Kan ik mijn persoonlijke details aanpassen?

Ja dit is mogelijk. Wanneer u ingelogd bent op uw dashboard kunt u de persoonlijke details aanpassen in de Organisatie instellingen. Deze kunt u vinden onder "Settings" via de Manage knop.

Druk op organisation

Kan ik mijn persoonlijke details aanpassen? | CM Help Center Druk op Manage

Kan ik mijn persoonlijke details aanpassen? | CM Help Center

Gebruik de + knop om informatie toe te voegen

Kan ik mijn persoonlijke details aanpassen? | CM Help Center

Gebruik de potlood knop om uw details aan te passen en de X knop om de informatie te wissen

Kan ik mijn persoonlijke details aanpassen? | CM Help Center

In dit scherm kunt u uw bedrijfsinformatie aanpassen of van meer informatie voorzien

Kan ik mijn persoonlijke details aanpassen? | CM Help Center

Druk op Save changes om de aanpassingen op te slaan.

Laatst gewijzigd op :07/03/2018