Wanneer wordt mijn account geblokkeerd?

Uw account wordt geblokkeerd wanneer u sms-berichten verzendt met verdachte links of gebruik heeft gemaakt van andere merknamen zoals bv. Apple of regeringen. Om ervoor te zorgen dat uw bericht wordt goedgekeurd, kunt u ons altijd eerst een voorbeeld van het bericht sturen.

Laatst gewijzigd op :19/05/2017
Was dit artikel nuttig?