Hoe kan ik herladen?

Dit artikel heeft alleen betrekking op prepaid-gebruikers

Topping up is eenvoudig.

Stap 1. Ga naar je financiƫn. Zoek je financiƫn in je profielmenu

Hoe kan ik herladen? | CM Help Center

Stap 2. Klik op de top-up-button.

Hoe kan ik herladen? | CM Help Center

Stap 3. Kies het bedrag dat je wilt herladen. Heb je hulp nodig bij het berekenen van het vereiste bedrag voor je campagne? Gebruik de SMS-calculator om je te helpen bij het bepalen van het benodigde herlaadbedrag. Voer gewoon het aantal berichten in dat je gaat verzenden en de calculator geeft je voorgesteld herlaadbedrag.

Hoe kan ik herladen? | CM Help Center

Stap 4. Kies de gewenste betaalmethode.

Hoe kan ik herladen? | CM Help Center

Stap 5. Gebruik je een creditcard? Dan kan automatisch opladen misschien nuttig voor je zijn. Activeer en kies eenvoudigweg het bedrag waarmee je je wallet wilt opladen, elke keer als je wallet een vooraf bepaalde limiet heeft bereikt.

Hoe kan ik herladen? | CM Help Center

Dat is het! Je bent klaar.

Happy campaigning!

Laatst gewijzigd op :30/09/2019