Hoe kan ik tegoed van het ene account naar het andere overzetten?

Als je de eigenaar bent van meerdere (sub)accounts, kan je prepaid tegoed van het ene account naar het andere overzetten.

Ga naar de Financiƫn pagina, en klik op Accounts.

Klik op de transfer-knop

Hoe kan ik tegoed van het ene account naar het andere overzetten? | CM Help Center

Selecteer het account waar je tegoed vanaf wilt halen. Kies de hoeveelheid van het tegoed wat je wilt verplaatsen. En selecteer het account waar je het tegoed naartoe wilt sturen. Voltooi de vervolgstappen om het proces af te ronden.

Een overzicht van alle verplaatste tegoeden kan je terugvinden in het activiteiten overzicht.

Laatst gewijzigd op :11/03/2019