Krijg ik een melding wanneer mijn tegoed/balans dreigt op te raken?

U wordt niet automatisch geïnformeerd wanneer uw tegoed/balans op raakt. Maar u kunt wel een reminder instellen wanneer uw tegoed op dreigt te gaan. U krijgt dan middels e-mail een waarschuwing.

U gaat naar de Messaging Gateway app via uw CM Dashboard.

Krijg ik een melding wanneer mijn tegoed/balans dreigt op te raken? | CM Help Center

Als u naar het einde van de pagina scrolt kun u het vakje "Stuur mij een waarschuwing wanneer ik onder het tegoed van:......Euro kom." selecteren. Kies een waarde wanneer u de waarschuwing wilt ontvangen en sla uw instellingen op.

Krijg ik een melding wanneer mijn tegoed/balans dreigt op te raken? | CM Help Center

Houdt er rekening mee dat alleen de eigenaar van het CM Direct account een waarschuwing ontvangt, dus niet eventuele toegevoegde gebruikers.

Laatst gewijzigd op :07/03/2018