1. Home
  2. Apps
  3. Introductie

App Ontwikkeling

CM ontwikkelt mobiele apps voor iOS, Android en Windows Phone. Onze apps brengen je merk tot leven en helpen jou met klanten te verbinden. Wij adviseren en werken nauw samen met onze klanten om ideeën te verwezenlijken.

Door onze ervaring kunnen we een breed scala aan ontwikkelingdiensten bieden. Ons portfolio bestaat onder andere uit pushnotificaties en sms, waardoor je een complete messagingoplossing in je app kunt integreren voor communicatie en (in-app) betalingen. Een platform, in het hart van het mobiele landschap.

App Ontwikkeling | CM Help Center

Our Key Values

Trots: We zijn trots op wat we ontwikkelen en dat is terug te zien in onze producten.

Kwaliteit: Alleen het beste is goed genoeg, waardoor je de hoogste kwaliteit kunt verwachten.

Vertrouwen: Zonder vertrouwen geen relatie. Met CM heb je een betrouwbare partner.

Innovatie: Tijdens de ontwikkeling houden we rekening met de meest recente ontwikkelingen in onze markt.

Betrokkenheid: Voor een meer efficiënt en plezierig werkproces, vinden we het belangrijk dat jij, de klant, nauw betrokken bent.

Laatst gewijzigd op 13/01/2016