Hoe identificeer ik me bij het opzetten van calls via een CM SIP Trunk?

Klanten kunnen zich op twee manieren authenticeren:

1) REGISTREREN incl. DIGEST Authenticatie (gebruikersnaam + wachtwoord)

Voorwaarde voor SIP REGISTER:

De CONTACT en FROM headers moeten de gebruikersnaam in het gedeelte 'gebruiker' bevatten Bij het versturen van de INVITE:

• moet de CONTACT-header identiek zijn aan die van het REGISTREER-bericht
  • moet de header een REMOTE-PARTY-ID of P-ASSERTED IDENTITY bevatten om een geldige CLI op te nemen

2) INVITE incl. DIGEST Authenticatie (gebruikersnaam + wachtwoord)
Laatst gewijzigd op :16/02/2018