Hoe kan ik anoniem bellen?

Voor het anoniem verzenden van oproepen via een CM SIP-trunk, moeten de volgende headers worden opgenomen in de SIP-invite:

Privacy: ID
Deze header definieert de oproep om anoniem te zijn. Het overschrijft alle informatie in de 'FROM'-header en overschrijft het met 'anonymous', zodat de CLI niet wordt weergegeven.
P-Asserted Identity
Deze header wordt gebruikt om een geldige CLI met een anonieme oproep te verzenden. Als dit niet het geval is, wordt een oproep niet geaccepteerd door CM of de provider waarnaar wordt doorgeschakeld.
Voorbeeld: P-Asserted-Identity: "TEL_NUMMER" {sip: TEL_NUMMER@IP}

Laatst gewijzigd op :18/02/2018