Hoe kan in mijn campagne het beste optimaliseren?

1. Houd je audiobericht kort en krachtig.
  2. Begin je audiobericht met een korte intromelodie zodat je je bericht direct herkenbaar maakt. Wanneer je bericht op iemands voicemail terechtkomt, gaan ook de eerste paar seconden van je audiobestand verloren.
  3. Gebruik een sterke en herkenbare spreker voor je spraakbericht. Bijvoorbeeld: een acteur, een sporter, trainer, een artiest of een politicus.
  4. Stuur je campagne niet anoniem, je doelgroep neemt de oproep veel vaker op als zij het nummer herkennen.
  5. Gebruik een herkenbare Caller ID (telefoonnummer van de afzender).
  6. Combineer je campagne met andere CM kanalen, zoals SMS en landingspagina's. Een geweldige stroom voor een optimale conversieratio is:

Hoe kan in mijn campagne het beste optimaliseren? | CM Help Center

Laatst gewijzigd op :10/04/2018