Kan ik een geplande campagne verwijderen of bewerken?

Ja, je kan het volgende bewerken nadat je een campagne hebt ingepland:

  • Een campagne verwijderen
  • De inhoud van een campagne veranderen
  • De afzender-ID van een campagne veranderen
  • Een campagne opnieuw inplannen
  • Een campagne direct versturen

Wat je op dit moment niet bewerken:

  • Toevoegen / verwijderen van ontvangers
Laatst gewijzigd op :19/06/2018
Was dit artikel nuttig?