Wat is een CDR, en waar kan ik die krijgen?

CDR staat voor 'Call Detail Record' en biedt een compleet, gedetailleerd overzicht van alle oproepen die gedurende een bepaalde periode zijn gedaan. Een CDR omvat typisch de accountnaam, A- en B-nummers, bestemming, gespreksduur en tijdstempel. Optioneel kunnen de kosten per oproep worden getoond.

CM levert maandelijks een CDR, samen met de factuur. Optioneel kan CM CDR's op tweewekelijkse of wekelijkse basis verschaffen. In de nabije toekomst kunnen klanten CDR's zelf genereren en downloaden via een platform-app en / of API.

Laatst gewijzigd op :18/02/2018