Hoe kan ik een bericht versturen via de HTTP(S) API?

Je kunt vrij gemakkelijk de CM SMS Gateway integreren in je eigen bestaande applicatie met onze HTTPS XML API. Deze API is de interface tussen je applicatie en ons SMS platform.

Alle zogeheten HTTP requests vereisen een product token ter verificatie. Je kunt je product token vinden in de "Messaging Gateway" app via het menu rechts bovenin.

Hoe kan ik een bericht versturen via de HTTP(S) API? | CM Help Center

Op de developers pagina kun je uitgebreide informatie vinden over hoe je een connectie kunt instellen. Je hebt de keuze uit HTTPS Post of HTTPS GET. Ook bieden wij voorbeeld codes aan voor PHP, cURL, C# en Java.

Laatst gewijzigd op :10/03/2018