Hoe kun je je app aansluiten op het Hybrid platform?

Om Push berichten te kunnen ontvangen in je eigen app, moet je de SDK installeren voor iOS en Android in je app. Voordat dit werkt, moet je een pushcertificaat voor iOS genereren of je app registreren in de Google Developer Console.

Met de Push credentials kun je je app toevoegen aan de App Manager door je app een naam te geven en het gewenste berichttype te kiezen.

Hoe kun je je app aansluiten op het Hybrid platform? | CM Help Center

Je kunt kiezen uit:

• Default Massaging (Standaard berichten): voor bulk, marketing, enz. Berichten hebben een onbeperkte levensduur (zolang de telecom push service biedt)
  • OTP: one time passwords, hoge prioriteit routing, levensduur van bericht is 1 minuut. Als het Push bericht niet aankomt en je handmatig besluit om in plaats daarvan een SMS te sturen, wordt het Push bericht beëindigd om dubbele berichten te vermijden.
  • Critical Messaging: gebruik dit als de berichten van hoge prioriteit zijn. Wanneer een Push bericht naar de gebruiker wordt gestuurd en de gebruiker hierop niet reageert (en de app niet wordt geopend), zal het systeem automatisch na 30 seconden terugvallen op SMS om ervoor te zorgen dat het bericht wordt geleverd. Dit kan leiden tot dubbele berichten. (Zowel SMS als Push worden ontvangen)

• Lees meer over het genereren van je Push redentials:
    Hoe maak ik een Push certificaat voor iOS?
    Hoe verkrijg ik mijn Android Server API Key?

Laatst gewijzigd op :10/03/2018