Hoe verkrijg ik mijn Android Server API Key?

Je verkrijgt je Google Cloud Messaging (GCM) Server API Key in de volgende stappen

• Ga naar de Google Services sectie in the Developers console
  • Selecteer je app of maak een nieuwe aan door je App Name en Package Name in te voeren.
  • Als "Cloud Messaging: Enabled for your app" wordt weergegeven, ga dan verder naar stap 5
  • Klik op "Enable Google Cloud Messaging" om GCM voor deze app te activeren.
  • Copy de Server API Key
Laatst gewijzigd op :10/03/2018