Hoe verzend ik CERTA Push berichten?

Ten eerste moet er een verbinding met het CM-platform gemaakt worden.

In de Customers App of web interface worden de berichten ontvangen. CM biedt ook SDK's voor de verschillende platforms om een verbinding te maken. Onze SDK ondersteunt iOS, Android, Windows, Blackberry, Safari en Chrome.

Er zijn twee opties om een bericht te verzenden:

1. U kunt via onze API verbinden met het CM-platform. Deze kunt u eenvoudig integreren in uw eigen bedrijfsomgeving (CRM en/of andere systemen).

2. U kunt ook het online platform gebruiken, weergegeven in de CM Cloudheader. U heeft hiervoor alleen maar een CM account nodig.

Laatst gewijzigd op :12/10/2018