Ik ontvang geen push-berichten

Er kunnen verschillende redenen zijn dat een push-bericht niet aankomt waneer u een hybrid-message verstuurd. Volg de volgende stappen om het probleem te identificeren.

U heeft uw app (met de Hybrid SDK) of de Notifier-app geïnstalleerd:

• Zorg ervoor dat u uw telefoonnummer geverifieerd heeft. Zonder dit proces kunt u geen push-berichten ontvangen via ons hybrid platform.
  • U heeft de app toestemming gegeven om push-notificaties te ontvangen. U kunt deze instelling later wijzigen in iOS: Settings > Notifications > Your app. Of in Android: Settings > Apps > Select your app > Notifications. Zorg dat deze ingeschakeld zijn.
  • Controleer uw internetverbinding. Om push notificaties te ontvangen moet u een internetverbinding hebben. Push-berichten die verstuurd werden als u offline was, worden via SMS via Android opnieuw aangestuurd. In iOS wordt het via push geleverd zodra u online bent.
  • Als u deze app eerder heeft geïnstalleerd, heeft u deze verwijderen en opnieuw installeren. Het kan tot 10 minuten duren voordat ons systeem van SMS terug naar Push schakelt.
  • Als u uw app of Notifire meer dan 7 dagen niet heeft gebruikt en u de app niet heeft geopend bij het ontvangen van push-notificaties, wordt het systeem uitgeschakeld totdat u de app opnieuw opent. Probeer dus eerst de app te openen en probeer dan het push-bericht te verzenden.
  • Als u nog steeds geen push-berichten kunt ontvangen, verwijzen wij u naar de SMS logging tool om te zien waarom het bericht niet wordt geleverd of gebruik status tool van uw apparaat in de App Manager. (Inloggen op het CM-platform> Appbeheerder> klik in uw app> ga naar "Device status" en typ het telefoonnummer in.
Laatst gewijzigd op :11/06/2017