Is het mogelijk om berichten te versturen naar een onderverdeelde groep ontvangers?

Met CERTA kan je in korte tijd grote hoeveelheden Push berichten versturen. Je kunt het gebruiken als broadcasting tool (versturen naar iederen) of als smallcasting tool (ontvangers onderverdelen). Daarom kan het bericht gebruikersspecifiek, groepsspecifiek of algemeen zijn voor de totale gebruikersbasis.

Je kan dit zelf bepalen door ons de voorkeuren te sturen die voor het bericht worden gebruikt.

Opmerking: Je kunt zelf beslissen welke voorkeuren je wilt gebruiken om de ontvangers onder te verdelen. Dit is gebaseerd op de informatie die de eindgebruiker heeft ingevuld wanneer ze de app voor de eerste keer hebben gebruikt.

Dit zijn de segmentatie-opties die je hebt met ons Push systeem:

• Broadcast, narrowcast en unicast-bewerking
  • Mogelijkheid om meerdere filtercriteria (voorkeuren) van tekstuele, numerieke, Boolean (waar/niet-waar) of datum/tijd-indeling te registreren om Push berichten naar geselecteerde doelgroepen te verzenden op basis van deze waarden
  • Betrokkenheid en locatie gebaseerd wordt ook ondersteund.
Laatst gewijzigd op :19/06/2018