CM Campagnes introductiehandleiding

Ga naar Campagnes.

CM Campagnes introductiehandleiding | CM Help Center

Klik op de + om een nieuwe campagne te starten.

CM Campagnes introductiehandleiding | CM Help Center

Selecteer SMS.

Als je geïnteresseerd bent in Viber en WhatsApp heb je een Enterprise abonnement nodig. Neem contact op met sales om je te connecteren.

Klik op toevoegen.

CM Campagnes introductiehandleiding | CM Help Center

Campagnenaam: Vul in: MWC demo

Afzender: Vul in: CM.com

Kanaal: Als je SMS hebt geselecteerd, kun je nog steeds overschakelen naar Viber. Andere kanalen zullen binnenkort worden toegevoegd! Selecteer je kanaal.

Plan je bericht: Zet aan als je wilt dat je bericht op een bepaalde datum en tijd wordt verzonden (niet meteen)

Laat opt – out tag zien: Deze staat altijd aan voor marketingberichten. Als je geen opt-out wilt, kun je deze uitzetten.

Laat multipart toe: We staan 160 karakters toe. Als het niet uitmaakt of je bericht langer is, kun je dit aanzetten.

CM Campagnes introductiehandleiding | CM Help Center

Je kunt het telefoonnummer van je klanten invoeren in het veld "Ontvangers toevoegen", vergeet niet de landcode in te geven! Of klik op de + en selecteer je adresboeklijst.

Typ een persoonlijk bericht met voornaam. (je moet dit handmatig ingeven, want dit komt niet uit het adresboek)

E.g.: Beste James, Bedankt voor je bezoek aan MWC. Neem een kijkje op onze landingspagina en kom langs voor je gratis koffie!

In het geval dat je gebruik maakt van Viber: Upload een afbeelding en voeg een CM-Pagina toe voor een betere ervaring!

CM Campagnes introductiehandleiding | CM Help Center

Je kunt de pagina toevoegen door op de … (dots) te klikken

CM Campagnes introductiehandleiding | CM Help Center

Selecteer de pagina die je al gemaakt hebt of ga naar Pages. Klik op toevoegen.

Je bericht is klaar om te versturen. Druk op CM Campagnes introductiehandleiding | CM Help Center

De klant ontvangt zijn bericht + pagina in Viber of als SMS.

Probeer:

• SMS naar 1 of meer personen
  • Voeg een CM Page toe
  • Viber Message een afbeelding naar meer dan 1 persoon
Laatst gewijzigd op :14/03/2019