Hoe kan ik Telegram koppelen aan CM Klant Contact?

Hier lees je precies hoe je je Telegram-account kunt koppelen aan het CM Customer Contact dashboard.

Hoe kan ik Telegram koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Open Telegram op je telefoon of op je computer.

Hoe kan ik Telegram koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Zoek het BotFather-account om een gesprek te beginnen met de BotFather.

Hoe kan ik Telegram koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Klik op 'Start' om een gesprek te starten met de BotFather.

Hoe kan ik Telegram koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

De BotFather geeft je een aantal opties. Gebruik de opdracht '/newbot' om een nieuwe bot aan te vragen. Je hebt deze nodig voor een verbinding met CM klantcontact. Reageer op de BotFather met een nieuwe naam voor je bot.

Hoe kan ik Telegram koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Geef de BotFather nu een gebruikersnaam van deze bot. Let op: de gebruikersnaam moet eindigen met 'bot'. Je ontvangt een token. Kopieer dit stuk informatie, je hebt dit nodig in CM Klant Contact.

Hoe kan ik Telegram koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Ga nu naar je CM Klant Contact dashboard. Zoek het menu 'instellingen - kanalen' en klik op 'kanaal toevoegen' aan Telegram.

Hoe kan ik Telegram koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Geef het dashboard de gebruikersnaam (eindigend op 'bot') en het token dat je van de BotFather hebt ontvangen. Klik op 'Link bot' om de verbinding tot stand te brengen.

Hoe kan ik Telegram koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Je hebt zojuist je Telegram-account gekoppeld aan je CM Klant Contact dashboard. Je kunt nu beginnen met het verzenden en ontvangen van Telegram-berichten via het GIN-dashboard. Happy apping!

Hoe kan ik Telegram koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Laatst gewijzigd op :27/02/2018