Hoe kan ik Twitter koppelen aan CM Klant Contact?

Hier lees je precies welke stappen je moet ondernemen om je Twitter-account eenvoudig te koppelen aan het CM Klant Contact dashboard.

Hoe kan ik Twitter koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Bezoek de website apps.twitter.com en login met het account dat je wilt koppelen. Klik ‘Create new app’.

Hoe kan ik Twitter koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Er wordt een nieuwe applicatie gemaakt. Vul de naam van je applicatie in (dit is de naam die je eindgebruiker zal zien). Schrijf een beschrijving die ook zichtbaar zal zijn voor eindgebruikers. Vul je bedrijfswebsite in (inclusief de http(s)://). Het maken van een callback-URL is niet verplicht.

Hoe kan ik Twitter koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Accepteer de overeenkomst en klik op ‘Create your twitter application’.

Hoe kan ik Twitter koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Je applicatie is gemaakt. Klik vervolgens op de tab ‘Keys and Access Tokens’.

Hoe kan ik Twitter koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Blader naar beneden en klik op ‘Create my access token’.

Hoe kan ik Twitter koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Op deze pagina vind je alle informatie die je aan CM Klant Contact moet verstrekken om de verbinding tot stand te brengen. Keep it safe!

Hoe kan ik Twitter koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Open CM Klant Contact op een nieuw tabblad en ga naar het menu Instellingen - Kanalen. Klik op 'Kanaal toevoegen' aan Twitter.

Hoe kan ik Twitter koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Vul in dit scherm alle gevraagde informatie in. Je kunt alle informatie vinden op de pagina apps.twitter.com zoals hierboven weergegeven. Klik op 'Link bot' om de verbinding tot stand te brengen.

Hoe kan ik Twitter koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Klaar! Je bent klaar om directe berichten via Twitter te verzenden en ontvangen. Happy apping!

Hoe kan ik Twitter koppelen aan CM Klant Contact? | CM Help Center

Laatst gewijzigd op :04/03/2018