Hoe maak ik een template?

Templates Overzicht

Op deze pagina zie je een overzicht van al je templates. Hier zijn mogelijke interactie-opties die je voor elke template hebt:

• Template bewerken
  • Template verwijderen
  • Template klonen
  • Template bekijken
  • Download HTML

Voeg een nieuwe template toe

Klik op de + add knop
Nieuw template menu:

Hoe maak ik een template? | CM Help Center

1. Instellingen voor campagnes = er wordt gevraagd om een beschrijving voor deze template in te voeren. Dit is om het doel van de specifieke template uit te leggen, bv. "follow-up e-mail voor verkoop". Deze beschrijving zal mensen helpen begrijpen waarvoor deze template is gemaakt tijdens het bewerken.
  2. Ontwerp = ontwerp je template (drag & drop inhoud, definieer een structuur, voeg knoppen of html toe, enz).
  3. Tekstversie = soms worden afbeeldingen niet in de mailbox getoond. In plaats daarvan heb je tekstregels als back-up. Hier kunt je deze back-uptekst uploaden. Voeg een link toe om je e-mail in een browser te visualiseren.
  4. Stuur testmail = je kunt een testmail sturen naar geselecteerde ontvangers, of een voorbeeld van de template bekijken (om te zien hoe deze eruitziet in een mailbox of browser).
  5. Terug = ga terug naar de vorige pagina (template-overzicht).
  6. Bewaar = sla je template op.

Instellingen

Hoe maak ik een template? | CM Help Center

In instellingen kun je een nieuw e-mailadres van de afzender en de naam van de afzender toevoegen of verwijderen.

Hoe maak ik een template? | CM Help Center

Wanneer je een e-mail ontvangt, is het e-mailadres en de naam van de afzender wat je ziet in de FROM tab. Voorbeeld:

Hoe maak ik een template? | CM Help Center

Belangrijk: Voor het instellen van een noreply@domain.com (dit is een e-mailadres waar je ontvanger niet op kan antwoorden) is een handmatige configuratie vereist. Neem contact op met support om dit in te schakelen.

Laatst gewijzigd op :03/10/2018