Hoe voeg ik contacten toe?

Voeg een nieuwe contactenlijst toe door op de knop + Toevoegen te klikken. Er verschijnt een pop-upvenster waarin er wordt gevraagd om je bestand te uploaden.

Hoe voeg ik contacten toe? | CM Help Center

Zodra een nieuwe lijst met contacten is aangemaakt, kun je de "contacten" of "de contactenlijst" beheren.

Hoe voeg ik contacten toe? | CM Help Center

Als je op contacten klikt, krijg je een overzicht van de status, het e-mailadres en de uploaddatum van elke contactpersoon:

Hoe voeg ik contacten toe? | CM Help Center

Vervolgens kan elk contact worden bewerkt (als je bijvoorbeeld het e-mailadres wilt wijzigen), verwijderd of afgemeld.

Hoe voeg ik contacten toe? | CM Help Center

Afgemelde contacten beheren:

Bekijk de details van contactpersonen die zich hebben afgemeld van je e-maillijst (datum, tijd en e-mailadres):

Hoe voeg ik contacten toe? | CM Help Center

Laatst gewijzigd op :04/03/2018