Hoe kun je verzenden vanuit uw eigen domein?

Als je wilt verzenden vanaf je eigen domein in plaats van onze standaard cmemailcampaigns.com domein, moet je je domein controleren. Dit is noodzakelijk om mailbox providers te vertellen dat wij de mail voor je mogen versturen. Zonder dit te controleren, zal een groot deel van je e-mails naar de spamfolder gaan of zelfs geblokkeerd kunnen worden.

Om je domein te verifiëren, ga je naar de geverifieerde domeinen, die je kunt vinden onder de instellingen in het menu. Klik op de knop Toevoegen en vul het domein in waar je van wil verzenden. Het domein is het deel achter het @-teken in je e-mailadres. Dus als je wilt verzenden vanaf info@myawesomecompany.com, is je domein myawesomecompany.com.

Zodra je het domein hebt toegevoegd, krijg je een aantal items die je aan je DNS moet toevoegen. Je kunt aan je IT-afdeling vragen om dat te doen als je geen idee hebt wat DNS-items zijn en hoe je ze moet maken.

Wanneer de DNS-gegevens zijn toegevoegd, klik je op de verificatieknop en wij zullen controleren of je alles correct hebt toegevoegd. Houd er rekening mee dat het tot 48 uur kan duren voordat de records zijn gecontroleerd.

Na het verifiëren van je domein kun je het nu gebruiken in je afzenderadressen en er is geen verdere controle meer nodig.

Laatst gewijzigd op :18/06/2019