Send Messages introductiehandleiding

Laten we beginnen met het verzenden van je eerste bericht!

1) Ga naar de Send Messages App in de platformheader.

Send Messages introductiehandleiding | CM Help Center

2) Maak een nieuw bericht aan, bekijk al je berichten of bewerk/beheer je templates.

Send Messages introductiehandleiding | CM Help Center

Selecteer de afzender in het "From" veld. Dit is de afzender die de ontvanger te zien krijgt.

3) Selecteer een groep (zie hier hoe je een groep kunt uploaden) en/of voeg handmatig telefoonnummers toe (zorg ervoor dat je de internationale landcode correct toevoegt (bv. +31 of 0031). Let op de telefoonnummers moeten zonder streepjes worden ingevoerd.

4) Selecteer een kanaal (als je een ander kanaal gebruikt dan SMS - zoals Push, RCS, eventuele chat-apps). Standaard is SMS geselecteerd.

5) Typ de inhoud van je bericht. Je kunt ook smileys toevoegen (je bericht zal dan worden gedefinieerd als Unicode) of zelfs rechtstreeks vanuit je Excel-document verzenden.

6) Klik op Verzenden om je bericht(en) onmiddellijk te verzenden of in te plannen. 7) Klik hier voor meer informatie als je vanuit een Excel-bestand wilt verzenden.

Laatst gewijzigd op :22/05/2018