Verstuur via Excel

De functionaliteit van het versturen van SMS via Excel is verplaatst voor een verbeterde verwerkingssnelheid en beveiliging.

1. Verstuur een SMS bericht naar een lijst met telefoonnummers (Address Book & Send Messages app)
  2. Hoe verstuur ik gepersonaliseerde berichten? (Address Book & SMS Campaigns app)
    Stap 1 Upload je groep via de Address Book app
    Stap 2 Selecteer berichtentoepassing: Send Messages of SMS Campaigns

Bekijk de gerelateerde artikelen voor gedetailleerde beschrijvingen ->

Laatst gewijzigd op :10/03/2018