Argentinië

+54
CODE
AR
ISO CODE
43m
POPULATION
66m
CONNECTIONS

Introductie: SMS verzenden naar :Argentinië

Om SMS berichten naar Argentinië te sturen, gebruikt u de internationale landcode +54. CM kan berichten verzenden met een vaste gedeelde shortcode of dynamische numerieke afzender en kan 2-way SMS in Argentinië inschakelen op een gedeelde short code wanneer een trefwoord- en servicebeschrijving is verstrekt. Gebruik het platform van CM voor al uw SMS diensten, SMS marketing campagnes, SMS alerts en SMS voting in Argentinië. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie over de regels en beperkingen voor SMS berichten in Argentinië.

Mogelijkheden

Alphanumerieke verzender

NIET BESCHIKBAAR

Alfanumerieke afzenders zijn niet toegestaan in Argentinië. Afzender ID's worden gewijzigd met een dynamische longcode.

Karakter set

GSM

De mobiele netwerken in Argentinië maken allemaal gebruik van het GSM-tekenset. Unicode berichten en concatenated SMS (berichten langer dan 160 tekens) worden ondersteund.

Two Way Messaging

ONDERSTEUND

Two Way-berichten kunnen in Argentinië worden geconfigureerd met gedeelde en dedicated shortcodes.

Aflever rapporten

NIET BESCHIKBAAR

Operators in Argentinië ondersteunen geen afleverrapporten (DLR) voor verzonden SMS-berichten.

SMS beperkingen in :Argentinië

Afzenderbeperkingen

Dedicated shortcodes zijn toegestaan na volledige registratie van uw dienst. Een keywoord moet worden aangevraagd voor onze gedeelde shortcode en duurt ongeveer een week om op te zetten. Levering met een willekeurige numerieke afzender ID is mogelijk.

Inhoudsbeperkingen

Er zijn restricties voor SMS-campagnes in Argentinië omtrent adult content, gambling content en algemeen misbruik (spam, phishing, enz.).

Operator
Claro
GSM
Claro
GSM
Claro
GSM
Nextel
GSM
Personal
GSM
Movistar
GSM
Movistar
GSM
GTE PCS
GSM
Movistar
GSM
Personal
GSM
Movistar
GSM
Personal
GSM
Movistar
GSM
Nextel
GSM
Globalstar
GSM
Port-Hable
GSM
Globalstar
GSM
Telecom