Brazilië

+55
CODE
BR
ISO CODE
206m
POPULATION
281m
CONNECTIONS

Introductie: SMS verzenden naar :Brazilië

Om SMS berichten naar Brazilië te sturen, gebruikt u de internationale landcode +55. CM kan SMS berichten leveren naar geporteerde nummers in Brazilië en heeft een one-hop-verbinding met alle Braziliaanse operators. Gebruik CM's platform voor al uw SMS diensten, SMS marketing campagnes, SMS alerts en SMS voting in Brazilië. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie over de regels en beperkingen voor SMS berichten in Brazilië.

Mogelijkheden

Alphanumerieke verzender

NIET BESCHIKBAAR

Alfanumerieke afzenders zijn niet toegestaan in Brazilië. Alle afzenders worden gewijzigd naar onze gedeelde shortcode.

Karakter set

GSM

De mobiele netwerken in Brazilië maken allemaal gebruik van het GSM-tekenset. Unicode-berichten worden niet ondersteund door Braziliaanse operators behalve Tim en Claro. Concatenated SMS wordt ondersteund in Brazilië maar niet gegarandeerd.

Two Way Messaging

ONDERSTEUND

Two Way-berichten kunnen in Brazilië worden geconfigureerd met gedeelde en dedicated shortcodes.

Aflever rapporten

ONDERSTEUND

Alle operators in Brazilië ondersteunen afleverrapporten voor verzonden SMS-berichten behalve Oi en Brazil Telecom. Dit zijn echter netwerk rapporten in plaats van handset DLR.

SMS beperkingen in :Brazilië

Landregeling

Internationaal A2P-verkeer moet altijd via een shortcode worden verzonden. Operators laten A2P-verkeer via numerieke longcodes niet toe, maar tot heden hebben ze deze praktijken niet kunnen verbieden. CM biedt een shortcode oplossing voor alle klanten die graag naar Brazilië willen verzenden.

Afzenderbeperkingen

Alle afzenders worden gewijzigd naar onze gedeelde shortcode maar op aanvraag kunnen wij een dedicated shortcode oplossing aanbieden.

Inhoudsbeperkingen

Naast gokgerelateerde en politieke beperkingen, zijn er geen andere inhoudsbeperkingen in Brazilië behalve tegen misbruik. (spam, phishing, enz.)

Operator
Nextel
GSM
TIM
GSM
TIM
GSM
TIM
GSM
Oi
GSM
Oi
GSM
Claro
GSM
Vivo
GSM
Vivo
GSM
Vivo
GSM
Vivo
GSM
Sercomtel
GSM
Oi
GSM
CTBC
GSM
CTBC
GSM
CTBC
GSM
aeiou
GSM
Sercomtel
GSM
Nextel
GSM
Datora
GSM
Oi
GSM
Telcom
GSM
Options Comp & Elet
GSM
Porto Conecta
GSM
Sercomtel
GSM
Surf
GSM
Falkland