China

+86
CODE
CN
ISO CODE
0m
POPULATION
0m
CONNECTIONS

Introductie: SMS verzenden naar :China

Om SMS berichten naar China te sturen, gebruikt u de internationale landcode +86. CM heeft indirecte toegang tot een MNP database van China en directe verbindingen met China Telecom. CM heeft ook een kantoor in Hong Kong. Gebruik het CM platform voor al uw SMS diensten, SMS marketing campagnes, SMS alerts en SMS voting in China. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie over de regels en beperkingen voor SMS berichten in China.

Mogelijkheden

Alphanumerieke verzender

ONDERSTEUND

Geregistreerde alfanumerieke afzenders zijn toegestaan in China. Niet-geregistreerde sender ID's worden vervangen door een numerieke servicecode.

Karakter set

UNICODE

Unicode is de standaard tekenset voor Chinese karakters. De GSM-tekenset en concatenated SMS worden ondersteund door Chinese operators, maar elk berichtdeel bevat slechts 62 tekens.

Two Way Messaging

ONDERSTEUND

Two Way-berichten kunnen in China alleen worden geconfigureerd met longcodes. Gedeelde en dedicated shortcodes zijn opgeschort.

Aflever rapporten

ONDERSTEUND

Alle operators in China ondersteunen betrouwbare afleverrapporten voor verzonden SMS-berichten.

SMS beperkingen in :China

Afzenderbeperkingen

Numerieke afzenders en short code-afzenders zijn niet toegestaan en worden vervangen door een numerieke lokale servicecode in China.

Landregeling

Alle berichten in China moeten vooraf worden goedgekeurd. Elk bericht moet een handtekening bevatten aan het begin van het bericht met de oorspronkelijke bedrijfsnaam in het Chinees (en/of Engels).

Inhoudsbeperkingen

Marketingberichten in China mogen niet gebruikt worden voor gokken, onroerend goed, immigratie, adult content, religieuze inhoud, politieke inhoud en onderwijs. Elk bericht moet een opt-out optie bevatten. URL's zijn niet toegestaan en berichten met URL-links worden geblokkeerd. Arabische karakters worden niet ondersteund door Chinese operators.

Operator
China Mobile
GSM
Binaire inhoud is beperkt.
China Unicom
GSM
WAP push-berichten worden niet ondersteund.
China Telecom
GSM
China Mobile
GSM
China Mobile
GSM
China Telecom
GSM
China Unicom
GSM
China Telecom
GSM
China
GSM
China