Italië

+39
CODE
IT
ISO CODE
61m
POPULATION
94m
CONNECTIONS

Introductie: SMS verzenden naar :Italië

Om SMS berichten naar Italië te verzenden, gebruikt u de internationale landcode +39. CM heeft directe verbindingen met Italiaanse operators via een lokale partner en indirecte toegang tot een MNP-database van Italië. Gebruik CM's platform voor al uw SMS diensten, SMS marketing campagnes, SMS alerts en SMS voting in Italië. Neem contact op met onze sales afdeling voor meer informatie over de regels en beperkingen voor SMS berichten in Italië.

Mogelijkheden

Alphanumerieke verzender

ONDERSTEUND

Alfanumerieke afzenders zijn toegestaan in Italië na registratie. Deze verloopt eenvoudig, de verwerkingstijd is een werkdag.

Karakter set

GSM

De mobiele netwerken in Italië maken allemaal gebruik van het GSM-tekenset. Unicode berichten en concatenated SMS (berichten langer dan 160 tekens) worden ondersteund.

Two Way Messaging

ONDERSTEUND

Two Way Messaging kan in Italië alleen met lokale nummers worden geconfigureerd.

Aflever rapporten

ONDERSTEUND

Alle operators in Italië ondersteunen betrouwbare afleverrapporten voor verzonden SMS-berichten.

SMS beperkingen in :Italië

Afzenderbeperkingen

Dynamische numerieke afzenders zijn niet toegestaan in Italië. Een lokale long code met maximaal 11 cijfers als afzender is toegestaan. Shortcodes (dedicated of gedeeld) zijn niet toegestaan in Italië.

Inhoudsbeperkingen

Er zijn geen inhoudsbeperkingen in Italië voor SMS campagnes, alleen misbruik (spam, phishing, enz.) wordt verboden. Een bedrijfsnaam is toegestaan in de Sender ID wanneer het bericht van dat specifieke bedrijf komt.

Operator
TIM
GSM
Vodafone
GSM
Wind
GSM
Three
GSM
RFI
GSM
Fastweb
GSM
Noverca
GSM
Elsacom
GSM
Intermatica
GSM
Telespazio
GSM
BT
GSM
Lycamobile
GSM
PosteMobile
GSM
Digi Italy S.r.l.
GSM
TIM
GSM
WIND (Blu)
GSM
Iliad
GSM
Agile Telecom
GSM
Go
GSM
ENEL S.ocm
GSM
Digitel Mobile
GSM
A-Tono
GSM
Aria
GSM
Acotel S.p.A.
GSM
Noverca
GSM
Vodafonocm
GSM
Wind
GSM
LINKEM ocm
GSM
SMS Itaocm
GSM
Tim
GSM
Welcome
GSM
Vei
GSM
Wind