Maleisië

+60
CODE
MY
ISO CODE
30m
POPULATION
45m
CONNECTIONS

Introductie: SMS verzenden naar :Maleisië

Om SMS berichten naar Maleisië te sturen, gebruikt u de internationale landcode +60. CM heeft indirect toegang tot een live MNP-database van Maleisië en directe verbindingen met operators via een lokale partner. Gebruik het platform van CM voor al uw SMS diensten, SMS marketing campagnes, SMS alerts en SMS voting in Maleisië. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie over regels en beperkingen voor SMS berichten in Maleisië.

Mogelijkheden

Alphanumerieke verzender

ONDERSTEUND

Alfanumerieke afzenders zijn toegestaan in Maleisië, maar worden overschreven met een willekeurig Maleisisch nummer of short code.

Karakter set

GSM

De mobiele netwerken in Maleisië maken allemaal gebruik van het GSM-tekenset

Two Way Messaging

ONDERSTEUND

Two Way-berichten kunnen in Maleisië worden geconfigureerd met gedeelde en dedicated shortcodes. Een full-service beschrijving met een business case is nodig voor registratie.

Aflever rapporten

NIET BESCHIKBAAR

Alleen Celcom ondersteunt Handset DLR. Andere operators in Maleisië retourneren SMSC DLR. Unicode berichten worden ondersteund door alle operators en Concatenated SMS wordt ondersteund door alle Maleisische operators behalve DiGi.

SMS beperkingen in :Maleisië

Inhoudsbeperkingen

"RM0.00" (7 tekens) wordt toegevoegd aan het bericht om aan te geven dat de gebruiker zich gratis kan uitschrijven door het SMS bericht te beantwoorden. Het is niet toegestaan gratis berichten te verzenden voor het promoten van een premium service. Er zijn inhoudsbeperkingen voor gokgerelateerde, politieke en religieuze content. Misbruik (spam, phishing, enz.) wordt verboden.

Afzenderbeperkingen

Dynamische afzenders worden niet toegestaan door Maleisische operators behalve door CellCom en UMobile. Alle afzenders worden gewijzigd in een short code of long code. Maxis en Digi laten bepaalde numerieke afzenders door maar dit is niet betrouwbaar.

Operator
Maxis
GSM
DiGi
GSM
Celcom
GSM
TM
GSM
U-Mobile
GSM
Celcom
GSM
Maxis
GSM
TM
GSM
DiGi
GSM
Tune Talk
GSM
Baraka
GSM
Yes
GSM
Packet One
GSM
Tron
GSM
Samata
GSM
Celcom
GSM
Altel Communications Sdn Bhd
GSM
Telekomunikasi