Nederland

+31
CODE
NL
ISO CODE
17m
POPULATION
20m
CONNECTIONS

Introductie: SMS verzenden naar :Nederland

CM heeft een directe route in Nederland en heeft directe verbindingen met alle Nederlandse operators. We hebben directe toegang tot een live MNP database van Nederland en kantoren in Breda, Amsterdam, Den Haag en Enschede.

Mogelijkheden

Alphanumerieke verzender

ONDERSTEUND

Alfanumerieke afzenders zijn toegestaan in Nederland. U kunt SMS-berichten versturen met een naam/letters als afzender.

Karakter set

GSM

De mobiele netwerken in Nederland maken allemaal gebruik van het GSM-tekenset. Unicode berichten en concatenated SMS (lberichten langer dan 160 tekens) worden ondersteund.

Two Way Messaging

ONDERSTEUND

De standaard 06-nummers kunnen alleen voor persoonlijke berichten worden gebruikt. In Nederland heeft u een 097-nummer nodig om Two Way-berichten tussen applicaties en personen (A2A, A2P en P2A) mogelijk te maken. Via CM kunt u een dergelijk nummer verkrijgen.

Aflever rapporten

ONDERSTEUND

Alle operators in Nederland ondersteunen betrouwbare afleverrapporten voor verzonden SMS-berichten.

SMS beperkingen in :Nederland

Afzenderbeperkingen

De Nederlandse Telecom Autority ACM heeft besloten dat 06-nummers in Nederland aan een mobiel apparaat moeten worden gekoppeld (een tablet worden niet aanschouwd als een mobiele apparaat). Het 097-nummer is bedoeld voor SMS-berichten tussen applicaties en personen. Dedicated en gedeelde shortcodes en longcodes zijn toegestaan na volledige registratie van uw dienst.

Inhoudsbeperkingen

Er zijn geen inhoudsbeperkingen in Nederland voor SMS campagnes, alleen misbruik (spam, phishing, enz.) wordt verboden.

Operator
Tele2
GSM
Vodafone
GSM
KPN
GSM
Telfort
GSM
T-Mobile
GSM
T-Mobile
GSM
6GMobile
GSM
Aspider
GSM
Elephant Talk
GSM
Vectone Mobile
GSM
Teleena
GSM
Landlines
GSM
Lycamobile
GSM
KPN
GSM
Unify
GSM
Simpel
GSM
Intercity
GSM
UPC
GSM
VoiceWorks
GSM
Scarlet
GSM
Unica
GSM
Mixe
GSM
ProRail
GSM
Ministerie van Defensie
GSM
Private Mobility
GSM
Private Mobility
GSM
SpeakUp
GSM
Breezz
GSM
Lancelot
GSM
Teleware
GSM
Nextgen
GSM
RadioAccess
GSM
KPN
GSM
AT&T
GSM
Ziggo B.V.
GSM
Aspider Solutions
GSM
Truphone
GSM
Bodytrace
GSM
Voxbone
GSM
Messagebird BV
GSM
Zetacomocm