Portugal

+351
CODE
PT
ISO CODE
10m
POPULATION
12m
CONNECTIONS

Introductie: SMS verzenden naar :Portugal

Om SMS berichten naar Portugal te sturen, gebruikt u de internationale landcode +351. CM heeft directe verbindingen met alle grote Portugese operators en indirect toegang tot een live MNP database van Portugal. Gebruik het platform van CM voor al uw SMS diensten, SMS marketing campagnes, SMS alerts en SMS voting in Portugal. Neem contact op met onze sales afdeling voor meer informatie over de regels en beperkingen voor SMS berichten in Portugal.

Mogelijkheden

Alphanumerieke verzender

ONDERSTEUND

Alfanumerieke afzenders zijn toegestaan in Portugal. U kunt SMS-berichten versturen met een naam/letters als afzender.

Karakter set

GSM

De mobiele netwerken in Portugal maken allemaal gebruik van het GSM-tekenset. Unicode berichten en concatenated SMS (berichten langer dan 160 tekens) worden ondersteund.

Two Way Messaging

ONDERSTEUND

Two Way-berichten kunnen in Portugal worden geconfigureerd met longcodes of gedeelde en dedicated shortcodes.

Aflever rapporten

ONDERSTEUND

Alle operators in Portugal ondersteunen betrouwbare afleverrapporten voor verzonden SMS-berichten.

SMS beperkingen in :Portugal

Afzenderbeperkingen

Dedicated en gedeelde shortcodes zijn toegestaan na volledige registratie van uw dienst. Portugese operators staan ook dynamische numerieke afzenders en longcodes toe.

Inhoudsbeperkingen

Er zijn geen inhoudsbeperkingen in Portugal voor SMS campagnes, alleen misbruik (spam, phishing, enz.) wordt verboden.

Operator
Vodafone
GSM
NOS
GSM
MEO
GSM
Lycamobile
GSM
Zapp
GSM
Vectone Mobile
GSM
MEO
GSM
Meo-Servicos
GSM
Compatel
GSM
IP Telecom
GSM
G9sa